bloggmyran

Tävling om en Canon EOS 600D!

Publicerad 2012-02-23 13:09:14 i -Tävlingar,

Min drömresa skulle gå till Australien, där tror jag att jag skulle få allt jag önskar, mycket shopping, bad, dykning och andra ävntyr som att åka till Ayers rock, i öknen eller åka för att se Operahuset eller varför inte åka längs med den populära 243-kilometer långa vägen, Great Ocean Road? Jag tror att det finns mycket att se i Australien och det är det jag är ute efter! Jag tror att jag först och främst skulle åka till Sydney och sedan ta dagsturer därifrån! Jag vet att jag någon gång i mitt liv kommer att göra denna drömmen sann! Och jag hoppas att resan blir lika bra som jag nu har förväntat mig!

Jag älskar att fota och har länge tänkt köpa en systemkamera, men de kostar ju en del! Canon EOS 600D är den kamera jag kollat på och den kamera jag skulle vilja ha, så jag blev väldigt förvånad när jag såg tävlingen om just denna kamera.
I sommar ska vi åka på semester och då skulle jag vilja fota de vackra stränderna, alla äventyr vi hittar på, när min lillasyster simmar omkring i havet och allt det där som man inte kommer ihåg om man inte har bilder att titta på efteråt! Och med en systemkamera får man ju jättebra bildkvalité.

När jag någon gång åker till Australien så kommer definitivt systemkameran få hänga med och den kommer jag ha i handen hela resan!

Bildbomb!

Publicerad 2012-02-22 17:26:39 i Foto-övrigt,


Det var lite bilder ur arkivet, ni har säkert sett några av dem men jag bjuder på dem en gång till ;)

Jag har skaffat en "blogg-mail"

Publicerad 2012-02-22 16:58:54 i -Kontakt,

Nu har jag skaffat en mail, så om ni vill mig något som ni inte vill kommentera i kommentarsfältet så är det bara att ni mailar till mig! Eller om ni vill något angående tävlingar osv!

Så kan ni nå mig här: bloggmyran@hotmail.com

Det är bara att ni mailar mig!

Jag renoverar mitt rum!

Publicerad 2012-02-21 12:32:42 i Foto-natur,

Och det kommer bli så fiiiint! Jag lovar, när det är klart så ska ni få se bilder!

Eftersom jag var så osmart så att jag lade ner sladden ( som man använder när man för över kort till datorn ) i en flyttkartong som jag ska packa upp om en vecka, så blir det lite bilder från arkivet...

Bloggen ser j*vligt konstig ut och jag är förbannad!

Publicerad 2012-02-20 14:40:14 i -Vardag,

Vad har hänt med min blogg!? Ja, jag har varit inne i kodmallen men har inte tagit bort något! Om någon vet varför den ser ut så här eller kan hjälpa mig, snälla skriv i kommentarerna!! Måste ha hjälp annars får jag ta bort bloggen!!

Kram på er!

Från en arg Myra!

Melodifestivalen

Publicerad 2012-02-19 12:50:47 i -Vardag,

I år är ju melodifestivalen ett skämt, jag tycker Sean Banana är till överdrift, bara på skoj, men igår: Björn Ranelid! 
 
Seriöst han är författare och säkert bra på det, men han är inte bra på att sjunga, och det måste man vara för att få vara med i mello, tycker jag!

Och han gick direkt till final, det är nästan lite sjukt!

Det var bara det jag ville säga! Någon som håller med?

Sportlov!

Publicerad 2012-02-17 18:14:24 i Foto-vardag,

Nu är det äntligen sportlov och fredag! Vad ska ni göra på lovet, själv så ska jag renovera mitt rum! :D Jippi!

Bjuder på lite bilder från mitt kladdkakebak, i lördags!Har tyvärr inte någon bild på det slutliga resultatet, men den blev jättegod!

Flowers and Songs

Publicerad 2012-02-12 19:57:44 i Foto-vardag,

För ett tag sedan skrev jag en lista på mina favvo-låtar, den har ändrats:

Favvo-låtar:

  • Drive by, med Train
  • Gloria, med Mando Diao
  • Live Tomorrow, med Laleh
  • When I Held Ya, med Moa Lignell
  • Marry me, med Train
  • Words, med Train

   Vad lyssnar ni på för musik?


Skridskor, grillning och pulka!

Publicerad 2012-02-12 16:14:41 i -Vardag,

Idag var vi på en liten utflykt, vi åkte skridskor på sjön och så grillade vi, vi försökte åka pulka men tyvärr var det lite för lite snö! Haha! Vad har nu gjort idag? Fotat? Åkt skridskor? Solat? ( inte vet jag ni kanske är utomlands )

Melodifestivalen!

Publicerad 2012-02-11 21:11:07 i -Vardag,

Sitter just nu och tittar på melodifestivalen och äter twix! Tycker inte att det var några bra låtar faktiskt, det var många som inte hade något innehåll, det kändes bara som om skrivaren till låten kokat ihop något utan att ha någon tanke bakom låten, Tomas di levas låt " ge aldrig upp " var den ända med något innehåll/betydelse! Vilken låt tyckte ni om?

Har märkt att......

Publicerad 2012-02-11 10:32:30 i -Övrigt,

......det inte går att kommentera mina inlägg när jag bloggar från mobilen, synd att jag inte märkt det förns nu! I fortsättningen ska jag inte blogga från mobilen, det är ju såklart jag som gjort något fel när jag publicerat inlägget. Det finns nämligen en inställning där, där det står: Kommentarbar, ja/nej. Och det kryssade jag i ja på, man kanske ha nej som inställning? Om någon vet svaret (jag har blogg.se-appen) så säg gärna till, det blir bättre uppdatering om jag kan blogga från mobilen.

Jag vill också rätta ett stavfel i det förra inlägget, det ska såklart inte stå krismöte utan krispigt, sorry!

Som sagt: Hör av er om ni vet svaret om kommentarinställningen och det...

Bjuder på en bild, som ni nu kan kommentera om ni vill, haha..

Black and white

Publicerad 2012-02-11 09:07:14 i -Övrigt,

Idag tror jag det blir att baka en kladdkaka, det bästa är att skrapa ur smeten ur bunken och skära i kakan när den fortfarande är varm. Att ta à en tugga av den krismöte kanten är inte heller fel. Nu blir jag jättesugen på att baka. Men innan jag plockar fram mjölet, sockret och grädden så bjuder jag på några svartvita bilder:

Systemkamera!

Publicerad 2012-02-09 07:49:17 i -Övrigt,

Vilka kameror har ni? Vilken kamera skulle ni köpa idag?
Det vore jättebra om ni tipsade mig...

Har tittat på lite olika kameror men har inte bestämt mig än, tror jag ska ha den på bilden nedan, men om jag hittar någon bättre till ett inte för dyrt pris vill jag ju hellre köpa den, så tipsa på!

Tack på förhand!

Ps: Bild nedan: Från i höstas, so jag verkligen gillar....Ds

Om

Min profilbild

Myra

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela